Mosaic med Samuel Ljungblahd til Skjærgårds Vinter

Vi er nå kommet vel inn i året 2014, og Mosaic blir i år 20 år!

En fantastisk juleturné er over, og vi takker for alle som har kommet og hørt på oss og Bengt Johansson. Men selv om juleturneen er over, så fortsetter Mosaic med sin aktivitet og konsertvirksomhet. 2014 ser ut til å bli et spennende og innholdsrikt år for Mosaic!

Vi sang og danset nylig på NRK sin idrettsgalla sammen med artistene Laleh og Åge Sten Nilsen. Det var en fest å få være med på, og vi tror NRK var fornøyd også.

Og vi fortsetter ferden i vårt jubileumsår med å reise til Ål i Hallingdal 20.-23.februar, da er det nemlig duket for festivalen Skjærgårds Vinter. Og med på ferden tar vi med oss vår trofaste og kjære Samuel Ljungblahd. Vi skal i fellesskap ha en konsert i Ål kirke under festivalen, og vi garanterer at det vil bli en konsert som det vil gå rykter om i Hallingdal i lang tid fremover.

Hvis du vil være med på Skjærgårds vinter og oppleve god musikk, god stemning, gode skiløyper, og konsert med Mosaic m/ Samuel Ljungblahd; gå inn på www.sgvinter.no og meld deg på. Du kommer ikke til å angre!

Mosaic har mange planer for 2014, så følg med på facebook og på vår hjemmeside.

 

1010281_483917355024958_1345316948_n