11539614_10153399204361093_7741127535813123224_n

 

Mosaic og Samuel skal skape fest på Østlandet!

Endelig er Samuel Ljungblahd tilbake på Norgesturné! Sammen med bandet sitt skal han gjøre 13 konserter i oktober og november. Samuel har de siste årene turnert land og strand rundt i Sverige og har etablert seg som en av de beste og mest ettertraktede soulartistene i Skandinavia. Opptredenen under prinsebryllupet i Sverige har ikke dempet på interessen.

Etter fem års ventetid kom Samuel Ljungblahd med albumet «the Psalmist» i mai. Albumet har fått stående ovasjoner og fansen elsker det! Samuel har for første gang skrevet alle sangene selv og tar ut hele sitt register. Dette er gospel made in Sweden med følelsene utenpå kroppen, det jubles, det gråtes og det danses!

Samuel Ljungblahd er også en god og gammel venn for Mosaic. Samuel og Mosaic har samarbeidet på flere turnéer og plateprosjekter, både innenfor gospel og julemateriale. Vi er derfor glade og takknemlige for at Ljungblahd har invitert oss til å bli med på de konserter han skal ha på Østlandet i løpet av sin Norgesturné. De konserter hvor Mosaic skal være med og kore er nå lagt inn på vår hjemmesides konsertkalender, så håper vi at hvis du bor Østlandet så tar du turen. Men hvis ikke du bor på Østlandet, så skal Samuel ha konserter mange flere steder i Norge. Sjekk ut hans turné-event på Facebook!

Samuel Ljungblahd er en unik fomidler og entertainer. Derfor lover vi deg en konsertopplevelse du sent vil glemme!