Mosaic har gjennom flere år samarbeidet med flere artister og band i sine juleturneer, og i år har vi fått til et samarbeid vi er svært fornøyd med.

Med sine tydelige og vakre kristne tekster, så er vokalisten og låtskriveren Bengt Johansson blitt en god og viktig milepel i den kristne musikkbransjen i Sverige. Johansson er en rutinert artist og hans karriære har røtter tilbake til 70-tallet. Gjennom sin tid som artist har han gitt ut hele 17 album, og den sist utgitte er «Gå djupare» som er en messeplate som ofte blir brukt i gudstjenester i svenske kirker. Mer informasjon om Bengt finner du på hjemmesiden: http://bengtjohansson.net/

Bengt Johansson skal nå gi ut en juleplate, og vi i Mosaic er så heldige at vi får være med på store deler av den. Bengt og hans produsent var i Oslo lørdag 31.august hvor vi spilte inn koring til hele seks av sporene på den nye juleplaten. Resultatet vi fikk høre tyder på en helt fantastisk juleplate med både egenskrevne julesanger og kjente klassiske julesanger. Vi gleder oss veldig til å høre det endelige resultatet og det burde du også.

Vi har dermed den æren av å forelle at vårt samarbeid for årets juleturné er med den svenske artisten Bengt Johansson. Bengt skal dermed være med på konsertene i Norge og Mosaic skal få være med på konsertene i Sverige. Vi har stor tro på årets julekonserter og gleder oss veldig til å turnere med Bengt Johansson.

Nedenfor er bilder fra innspillingsdagen:

DSC_0693

DSC_0699

DSC_0687

DSC_0674

DSC_0703

DSC_0705